Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013

ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ: Πωλείται για ένα ευρώ!

           

Μόνο ο φίλαθλος κόσμος, οι μεγαρίτες, πρέπει να πάρουν την απόφαση που θέλουν να δουν τον Βύζαντα να αγωνίζεται του χρόνου. Στην football league ή στην football league 2. Απαιτείται γρήγορη κινητοποίηση! !!
ΠΩΛΗΤΗΡΙΟ....
O Kώστας Κοσσυβάκης έβαλε πωλητήριο στον Βύζαντα προς ένα ευρώ και μάλιστα δήλωσε ότι αναλαμβάνει τα χρέη. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ αναφέρθηκε στα όσα συζητήθηκαν στην πρόσφατη Γενική Συνέλευση και επανέλαβε ότι κανείς δεν κατέθεσε πρόταση.

Στην συζήτηση που ακολουθησε παρουσιάστηκαν όλα τα δεδομένα και κατόπιν δόθηκαν απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα που τέθηκαν από τους παρευρισκομένους, είτε αυτά αφορούσαν αγωνιστικά, είτε οικονομικά, είτε διοικητικά θέματα. Οι συμμετέχοντες ενημερώθηκαν για το οικονομικο άνοιγμα που έχει κληθεί να καλύψει μέχρι τώρα η παρούσα διοίκηση (276000 ευρω σε 18 μηνες περιπου). Όλα αυτα χωρις καμια συμπαράσταση απο κανεναν. Ποιος μπορεί να αρνηθεί ότι η ομάδα ανήκει στον λαό της; Το κομμάτι που αφορά την εταιρεία ΠΑΕ ΑΓΣ Βύζας Μεγάρων θα ακολουθησει και αυτό με την σειρά του τις δέουσες διαδικασίες οπότε τα περί εισαγγελικών παραγγελιών από την δημαρχία τα οποία διάβασα στα media είναι προφανώς για λαϊκή κατανάλωση. Η ομαδα πωλειται σε οποιονδηποτε επιθυμεί να την αποκτήσει έναντι του ποσού του 1 (ενός) ευρώ. Επαναλαμβάνω οποιοσδήποτε επιθυμεί μπορεί να αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο του 90% των μετοχών που έχω στην κατοχή μου με 1 (ένα) μόνο ευρω.
Προκειμένου, μάλιστα, να προλάβω και τους γνωστούς πια καλοθελητές και τζάμπα μάγκες δεσμεύομαι ότι αναλαμβάνω να καλύψω και ό,τι υποχρέωση δημιούργησε η δική μου διοίκηση επιπλέον αυτών που προϋπήρχαν από την διοίκηση Τραγκουμανίδη.
Πεδίο δόξης λαμπρό λοιπόν για όλους τους επιφανείς φιλάθλους και επενδυτές, καθώς όλα αυτά τα κέρδη που απεκόμισα αυτούς τους 18 περίπου μήνες μπορεί να τα καρπώνεται ο αγοραστής έναντι ενός μόνο ευρώ».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου