Δευτέρα 15 Ιουλίου 2013

Βύζας Μεγάρων: Την ανταπόκριση του κόσμου περιμένουν για τα εισιτήρια διαρκείας Μετά από την συμφωνία με Τοπαλίδη


Την ανταπόκριση του κόσμου των Μεγάρων περιμένει η διοίκηση της ΠΑΕ μετά την συμφωνία με τον Γιάννη Τοπαλίδη για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Βύζαντα.
Ανακοινώθηκαν ήδη οι κάρτες διαρκείας παράλληλα με την πρόσληψη του Γιάννη Τοπαλίδη και αμαμένεται κινητικότητα στην πώλησή τους παράλληλα με τις μεταγραφές οι οποίες θα γίνουν.
Η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Βύζαντα από τον Γιάννη Τοπαλίδη άλλαξε το κλίμα που υπάρχει στην ομάδα και φέρνει ενθουσιασμό για μια καλύτερη χρονιά στα Μέγαρα.
Η πρώτη κίνηση αντιμετωπίστηκε θετικά από την τοπική κοινωνία και απομένει αυτό να εκφραστεί και με την αγορά εισιτηρίων διαρκείας, τα οποία όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ θα κοστίζουν €100, €200 και €300.
Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να αρχίσει και η στελέχωση του ρόστερ της ομάδας και φυσικά ανάλογα με τους ποδοσφαιριστές που θα αποκτηθούν θα υπάρξει και η πώληση των καρτών διαρκείας που αποτελούν ένα δείγμα για την στήριξη της ομάδας δίδοντας ώθηση σε μια εποχή που τα έσοδα είναι σαφώς περιορισμένα απ’ όλες τις πλευρές.

Ανέστης Τσακίρογλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου