Παρασκευή 12 Ιουλίου 2013

Κλιμακώνονται οι κινητοποιήσεις στους δήμους

Κλιμακώνονται οι κινητοποιήσεις στους δήμουςΣτάση εργασίας από τις 11.30 το πρωί μέχρι τη λήξη του ωραρίου πραγματοποιεί η ΠΟΕ - ΟΤΑ στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων της Ομοσπονδίας κατά της κινητικότητας και των απολύσεων στο Δημόσιο.
Στις 12 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση των εργαζομένων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης έξω από τα γραφεία της Ομοσπονδίας, στην Πλατεία Καραϊσκάκη, και θα ακολουθήσει πορεία προς τη Βουλή.
Για Σαββατοκύριακο έχει αποφασιστεί αποχή από κάθε εργασία στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, ενώ τη Δευτέρα έχουν προγραμματιστεί διαρκείς γενικές συνελεύσεις, συγκεντρώσεις και καταλήψεις σε όλους τους πρωτοβάθμιους συλλόγους - μέλη της Ομοσπονδίας.
Το απόγευμα της ίδιας ημέρας διοργανώνεται πανελλαδικό συλλαλητήριο στην Πλατεία Συντάγματος όπου θα πραγματοποιηθεί στις 20:00 συγκέντρωση της ΑΔΕΔΥ και συναυλίες.
Την Τρίτη η ΠΟΕ-ΟΤΑ θα συμμετάσχει στην 24ωρη πανεργατική απεργία που έχουν κηρύξει ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ, με βασικό σύνθημα «περικυκλώνουμε τη Βουλή-απόσυρση του πολυνομοσχεδίου».
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου