Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013

"Καρτέρι" Σκοπιανού στον Αβραμόπουλο και πως τον αποστόμωσε



“Καρτέρι” είχε στήσει Σκοπιανός δημοσιογράφος στον υπουργό Εθνική Άμυνας Δημήτρη Αβραμόπουλο, από το πρωί στην Ουάσινγκτον.

Ο Σκοπιανός είχε πάρει την ελληνική πρεσβεία και είχε ρωτήσει που θα γίνει “η συνέντευξη του υπουργού γιατί θέλω να έρθω να τον ρωτήσω για το θέμα της ονομασίας”, έλεγε και δεν έδινε σημασία στις απαντήσεις που του έδιναν. “Μια δήλωση θα κάνει ο υπουργός και τίποτα άλλο”, του έλεγαν.

Τελικά ο Σκοπιανός ήρθε στο σημείο που είχε καθοριστεί για να γίνει η δήλωση. Μόλις τελείωσε τη δήλωση ο Αβραμόπουλος κάτι πήγε να πει αλλά πριν προλάβει να ολοκληρώσει πρόταση ο Αβραμόπουλος τον ρώτησε:

-“Από που είσαι”;

-Από τη “Μακεδονία” ,του απάντησε ο Σκοπιανός για να πάρει την απάντηση:

“Και γιατί δεν μιλάς ελληνικά βρε παιδακι μου” !

Κόκκαλο ο Σκοπιανός, μάζεψε την κάμερα κι έφυγε.

Δωρεά του εφοπλιστή Αθ. Μαρτίνου το Πνευματικό Κέντρο Αγίας Παρασκευής Μεγάρων Εγκαινιάσθηκε από τον Επίσκοπο Δωρόθεο την Δευτέρα 29/7



Εκατοντάδες ενοριτών της Αγίας Παρασκευής Μεγάρων αλλά και μέλη άλλων ενοριών παρευρέθηκαν την 29/7/2013 στα εγκαίνια του Πνευματικού Κέντρου της Αγίας Παρασκευής.
Το Κέντρο βρίσκεται στον προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού, καλύπτει έκταση 200 τ.μ. και η ολοκλήρωσή του πραγματοποιήθηκε με δωρεά του εφοπλιστή Θανάση Μαρτίνου ο οποίος ανταποκρίθηκε στην έκκληση η οποία του έγινε από τον τέως συνεργάτη του, πλοίαρχο εμπορικού ναυτικού, Γιάννη Νικ. Μπέη.
Ο καπετάν Γιάννης, γιός του επί δεκαετίες εφημερίου του Ιερού Ναού Αγίας Παρασκευής, πρωτοπρεσβυτέρου Νικολάου ή Παπανικολή ή Παπαμπέη με την μεσολάβησή του είδε το όνειρο του μακαρίτη πατέρα του να γίνεται πραγματικότητα μετά από 44 χρόνια!

 
Τα εγκαίνια τέλεσε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Ελευσίνος Δωρόθεος ενώ μεταξύ των εκατοντάδων ενοριτών οι οποίοι γέμισαν ασφυκτικά το προαύλιο του Ιερού Ναού παρευρέθηκαν ο δήμαρχος Μεγαρέων Γιάννης Μαρινάκης, η αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής Σταυρούλα Δήμου, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Μεγάρων Θωμάς Κεφαλόπουλος, όλοι οι Αντιδήμαρχοι Μεγαρέων και Δημοτικοί Σύμβουλοι.
Τιμώμενο πρόσωπο ο ίδιος ο δωρητής, Αθανάσιος Μαρτίνος, ο οποίος με διακριτικότητα παρακολουθούσε την συμμετοχή και τη χαρά των προσκεκλημένων για το έργο το οποίο ολοκλήρωσε.

Μετά τον αγιασμό οι προσκεκλημένοι εισήλθαν στο Πνευματικό Κέντρο, μια ευρύχωρη αίθουσα με μελετημένο φωτισμό, επαρκή κλιματισμό, μαρμάρινο πάτωμα και καρέκλες στις οποίες μπορούν να καθήσουν 180 άτομα. Πολλοί προσκεκλημένοι παρέμειναν όρθιοι!
Η χωρητικότητα του Κέντρου δεν ήταν ικανή να στεγάσει τις εκατοντάδες των προσκεκλημένων.

Τον αγιασμό τέλεσε ο Θεοφιλέστατος Επισκοπος Ελευσίνος Δωρόθεος

ΒΟΛΕΪ ΝΕΑΣ ΠΕΡΑΜΟΥ ΣΕ ΑΝΟΔΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ

Ο Τάσος Κουμπλής που τιμήθηκε από τον ΣΕΠΠΕ για την προσφορά του στο ελληνικό βόλεϊ ως προπονητής αλλά και ως παίκτης μίλησε για την τιμητική διάκριση που παρέλαβε αλλά και για το νέο εγχείρημα του Κύζικου Νέας Περάμου που ανέβηκε στην Α2 ανδρών και έχει στόχο τα σαλόνια της Volleyleague.

«Eυχαριστώ τον ΣΕΠΠΕ για την τιμή που μου έκανε. Για μένα είναι ιδιαίτερα ευχάριστο να βλέπω νέα παιδιά αθλητές και προπονητές να πρωταγωνιστούν. Είναι πολύ μεγάλο βήμα για αθλητές που μπαίνουν στην προπονητική. Εύχομαι να κάνουν ένα μεγάλο βήμα. Εμένα ο αθλητισμός που έδωσε πολύ μεγάλες χαρές και λίγες λύπες».

Για την άνοδο του Κύζικου Νέας Περάμου στην Α2 ανδρών και για το μεγάλο στόχο της Volleyleague ο Τάσος Κουμπλής δήλωσε: «Βοηθάω τα παιδιά στη Νέα Πέραμο. Είναι πρώην αθλητές μου που πλέον είναι μέσα στη διοίκηση του συλλόγου. Είναι κοντά στη δική μου φιλοσοφία. Δεν πρόκειται περί επιστροφής μου... Ποτέ δεν έφυγα από τα γήπεδα. Η Νέα Πέραμος μπορεί και θέλει να κάνει ένα βήμα παραπάνω και να βρεθεί στα σαλόνια της Α1 διότι ως ομάδα και ως περιοχή αγαπάει πολύ το βόλεϊ. Θα είναι πολύ καλό για το βόλεϊ να υποδεχτεί μία νέα ομάδα στις μεγάλες κατηγορίες».

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ !! - Σε επιφυλακή όλη η πυροσβεστική !!


Σε επιφυλακή αναμένεται να τεθεί όλη η πυροσβεστική της χώρας μας, καθώς σύμφωνα με χάρτη που ανέβασε η Γενική Γραμματεία πολιτικής Προστασίας, ο κίνδυνος για εκδήλωση πυρκαγιών στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας μας, είναι πολύ υψηλός.

Με τη σειρά μας, θα πρέπει να σας ενημερώσουμε, ότι καλό θα ήταν να μη ψήσετε σε δάσος, να μη πετάτε το τσιγάρο σας σε ξερά χόρτα και γενικότερα να μη κάνετε εργασίες που να έχουν σχέση με τη φωτιά. Από εμάς θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση για όσες πυρκαγιές εκδηλώνονται ή θα εκδηλωθούν, πράγμα που απευχόμαστε να γίνει φυσικά. Αν δείτε καπνό σε ξερά χόρτα ή σε δάσος, καλέστε άμεσα το τηλέφωνο της πυροσβεστικής, το 199 !!



Τρίτη 30 Ιουλίου 2013

«ΦΩΤΙΕΣ» ΑΝΑΨΕ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ Κ. ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΜΕΓΑΡΩΝ


Έντονη αντιπαράθεση μεταξύ πρώην Δημάρχου
και του Προέδρου της ΔΗΚΕΔΗΜΕ για τα περί μισθοδοσίας του…

Έ ντονη αντιπαράθεση προκάλεσε για άλλη
μια φορά στο Δημοτικό Συμβούλιο Μεγά-
ρων, το θέμα της ΔΗΚΕΔΗΜΕ, ενώ φωτιές
άναψαν η κριτική και οι διάλογοι γ ια το γε-
γον ός της μισθοδοσίας του Προέδρου της Επιχείρησης,
που σύμφωνα με τον πρώην Δήμαρχο Μεγαρέων κ.
Στρατιώτη είναι 24.000 Ευρώ τον χρόνο!