Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

ΓΚΑΛΟΠ ΦΩΤΙΑ

Ελεύθερη ώρα

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΜΕΓΑΡΩΝ

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Επιστημόνων Μεγάρων μετά τις εκλογές της 23ης ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2014
Πρόεδρος Κατερίνα Πιπιλή
Αντιπρόεδρος Ιωάννα Ρήγα
Γεν. Γραμματέας Αθηνά Χαλόφτη
Οικονομικός Διαχειριστής Ανδρέας Βόρδος
Μέλος Κατερίνα Παπαλευθέρη-Κουβά
Μέλος Σπήλιος Προίσκος
Μέλος Χάρις Σταμούλη
Μέλος Χαριτίνη Δέδε
Μέλος Ελένη Κάρκα
Μέλος Ζωή Ζιδέρη - Παπαλευθέρη
   

Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

Η Βουλή έδωσε 16.753 € για... βουτήματα


Αίσθηση προκαλούν ορισμένες δαπάνες της Βουλής, καθώς το υψηλό τους κόστος δεν μπορεί να δικαιολογηθεί επαρκώς.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, οι οικονομικές υπηρεσίες της Βουλής πλήρωσαν 16.753 ευρώ σε τρεις μήνες για βουτήματα.

ΤΕΛΙΚΑ ΓΙΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝΕ ΒΡΙΣΚΟΥΝΕ ΛΕΦΤΑ.
ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ

ΟΙ ΤΣΙΓΓΑΝΟΙ ΤΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΣΤΑ ΜΕΓΑΡΑ


 Μέγαρα Παράπονα 
Η Μέγαρα έγραψε: "ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΙΑΒΑΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΔΩΣΤΕ......! Ξεκινάνε σε λίγες ημέρες κύριε δήμαρχε η μετεγκατάσταση τον Ρομά Χαλανδρίου...! Τα ασφαλιστικά μέτρα που είχατε κανει για τους Ρομά εχουν απορριφθεί και δεν εχετε πει τίποτε στον στον κόσμο....! Γιατι κρύβεται τα παντα γύρο απο το θεμα με τους Ρομά απο τον κόσμο....? Στάχτη στα ματιά για άλλη μια φορά και ολα κάτω απο το τραπέζι....? Είχατε πει οτι θα παραιτηθειτε απο την θέση σας ως δήμαρχος αν έρθουν ρομα στα Μεγαρα.... θα κρατήσετε το λογο σας η και πάλι ψέματα μας λέτε....? ΜΟΤΟ: Καταγγέλλουν τη σκληρή πολιτική της κυβέρνησης. Δέσμευση για μη κατεδάφιση του οικισμού στο Χαλάνδρι από τον γ.γ. της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής έως την μετεγκατάστασή τους Παράταση της προγραμματισμένης κατεδάφισης του οικισμού των Ρομά Χαλανδρίου ζήτησε ο γ.γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής, Μανώλης Αγγελάκας, και δεσμεύτηκε ότι δεν θα προχωρήσει σε καμία ενέργεια κατεδάφισης προτού τακτοποιηθεί το ζήτημα της μεταστέγασης του κόσμου. Η κατεδάφιση είχε προγραμματιστεί για την Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014, σύμφωνα με την απόφαση που είχε εκδώσει ο πρώην γ.γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής, Δημήτρης Καλογερόπουλος, παρά το γεγονός ότι μέχρι στιγμής δεν έχει πραγματοποιηθεί ο όρος της μεταστέγασης των Ρομά. Την ίδια ώρα βρίσκονται σε ισχύ ασφαλιστικά μέτρα της Επιτροπής Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του ΟΗΕ για το ζήτημα της κατεδάφισης, ύστερα από προσφυγή του Συλλόγου Ρομά «Ελπίδα». «Καλούμαι να διαχειριστώ ένα τρέχον ζήτημα. Εγώ υλοποιώ απλά τις αποφάσεις που ήδη έχουν παρθεί. Αυτοί οι άνθρωποι κάπου πρέπει να πάνε και θα πάνε στα Μέγαρα» μας λέει ο κ. Αγγελάκας. Υπενθυμίζουμε ότι υπάρχει απόφαση μετεγκατάστασης των Ρομά Χαλανδρίου στο Ορος Πατέρας, από τον πρώην γενικό γραμματέα. Ωστόσο, η διαδικασία βρίσκει προσκόμματα καθώς οι δήμαρχοι τόσο των Μεγαρέων όσο και της Μάνδρας αντιδρούν έντονα στην πιθανή μεταφορά τους, με τον δήμαρχο Μεγαρέων να έχει προσφύγει ήδη νομικά εναντίον της απόφασης για μετεγκατάσταση των Ρομά Χαλανδρίου. «Η προσφυγή του δημάρχου Μεγαρέων έχει απορριφθεί, οπότε εντός των επόμενων ημερών ξεκινάμε τις εργασίες στην περιοχή, προκειμένου να τακτοποιηθεί το ζήτημα το συντομότερο δυνατό». Από την άλλη, πολλοί σύλλογοι Ρομά καλούν σήμερα σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας, στις 10.00, στην πλατεία Κολοκοτρώνη. «Είναι η πρώτη φορά που οι Τσιγγάνοι κάνουμε μια τέτοια κίνηση» μας λέει ο κ. Στέλλιος Καλαμιώτης, πρόεδρος του Συλλόγου Ρομά «Ελπίδα». «Θα κινηθούμε προς το Σύνταγμα και τη Βουλή διαμαρτυρόμενοι αρχικά για την απόφαση κατεδάφισης του καταυλισμού στο Χαλάνδρι και για τα σκληρά μέτρα που λαμβάνει η κυβέρνηση κατά των Ρομά».....!"

ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ;

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΤΗΣ ΠΑΧΗΣ

Πως εγινε αληθεια και ενω ο κοσμος ειχε αρχισει να αποχωρει και να φευγει προς τα πισω να επεμβουν τα ΜΑΤ και να αρχισουν τις συλληψεις;
Αληθευει οτι καποιοι απο τους αιρετους παρακαλαγανε για να τους συλλαβουν;
Εκλογες βλεπεις ερχονται που θα ξαναβρουν τετοια δημοσιοτητα.
Θα το παιξουν και ηρωες; Και ο κοσμος ειναι κουτος και δεν καταλαβαινει τι γινεται;
Ετσι στα κουτουρου ηρωας δεν γινεσαι. Ρεντικολο μπορει.

Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

ΤΡΟΜΕΡΟ;

Δεν ειναι φοβερο και τρομερο να ζητουν απο τη δημαρχια να ακυρωσει ο συλλογος επιστημονων τη γενικη συνελευση που ειχε προγραμματισει για τη κυριακη επειδη ειχε συλληφθει ο δημαρχος αλλα η ιδια η δημαρχια δεν ακυρωσε τη γιορτη στη νεα περαμο για συμπαρασταση στο δημαρχο;
Τις γιορτες και τα πανηγυρια δεν τα παρατανε με τιποτα ο κοσμος να χαλασει.

Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ

http://www.enikos.gr/data/photos/5a7d7e0c28c6b92170b9f208c21e8045.jpg

"ΒΡΩΜΙΚΑ" ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

Εκδηλωση στο Μαιστραλι με ολα τα ΚΑΠΗ Μεγαρων Κινετας Πευκου
Ολη η αντιπολιτευση απουσα γιατι δεν την καλεσε κανεις
Τα ΚΑΠΗ ειναι του Δημου γιατι κανουν εκδηλωση και δεν καλουν την αντιπολιτευση;
Η αντιπολιτευση δεν ειναι του Δήμου; Ποιανου ειναι;
Ποιοι παιζουν βρωμικα παιχνιδια και χρησιμοποιουν τα περηφανα γηρατεια με προστυχο τροπο για προεκλογικες σκοπιμοτητες;
Υπαρχουν τοσο βλακες που νομιζουν πως με ενα πιατο φαι θα εξαγορασουν ψηφους;
Επειδη ειναι ηλικιωμενοι ειναι και χαζοι;

700.000 ευρω για μπαλωματα στους δρομους;

Υπαρχουν πληροφοριες που λενε πως ο Δημος πηρε 700.000 ευρω για να φτιαξει τους δρομους.
Αλλα με αυτα τα χρηματα θα κανει μπαλωματα στους δρομους και θα κλεισει μονο τις λακουβες.
Σαν πολλα δεν ειναι 700.000 για μπαλωματα;

Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ

Να θυμηθούμε λίγο το κλειστό δημοτικό γυμναστήριο που δεν θα παραχωρούσαν και υποκλέψαμε τα έγγραφα....?
Κύριε αντιδήμαρχε Eleftherios Papaleftheris ακόμη να απαντήσετε σε εφημερίδα για να μάθει και ο κόσμος τον Μεγαρων οτι τον δουλεύετε ψιλό γαζί ολοι οι αιρετοί για την καρέκλα....!

Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΔΙΟ;

Υπαρχει συμφωνητικο για την παραχωρηση του σταδιου στην ΠΑΕ ΒΥΖΑΣ;

Υπαρχει συμφωνητικο για την παραχωρηση του σταδιου στην ΠΑΕ ΒΥΖΑΣ;
Ρωταμε τον Δημο Μεγαρων αν υπαρχει συμφωνητικο παραχωρησης του δημοτικου σταδιου Μεγαρων προς την ανωνυμη εταιρεια Βυζας;Και αν ναι ,ποιοι ειναι οι οροι του;.Εχουν εισπραχθει τα ωφειλομενα απο περσυ μεχρι σημερα;.Ποιο κατω ο δημος Θεσσαλονικης κανει εξωση στον Ηρακλη γιατι δεν εχουν τηρηθει οι οροι συμφωνιας .Η Παε Μαυρονασιος εχει τηρησει τους ορους;Εχει καταβαλει το τιμημα χρησης του σταδιου; Το Καυταντζόγλειο παραμένει απλήρωτο από το καλοκαίρι του 2013 κι αν δεν βρεθεί άμεσα λύση η ομάδα απειλείται με έξωση απ’ το «σπίτι» της!
Η επιτροπή του Καυταντζογλείου προχώρησε σε καταγγελία της σύμβασης μισθώσεως που υπάρχει με την ΠΑΕ Ηρακλής έπειτα από συμφωνητικό που υπογράφηκε ανάμεσα στις δύο πλευρές στις 22 Ιουλίου του 2013.
Σύμφωνα με αυτό, ο Γηραιός οφείλει να καταβάλει το 15% των εισπράξεων μετά από κάθε εντός έδρας παιχνίδι (με μίνιμουμ τις 2.500 ευρώ), εντός 48 ωρών, ενώ αν το παιχνίδι είναι βραδινό, τότε στο ποσό προστίθενται 3.000 ευρώ επιπλέον για την χρήση των προβολέων.
Την δεδομένη χρονική στιγμή το ποσό που οφείλεται συνολικά από την ΠΑΕ είναι 39.445,01 ευρώ, καθώς όπως προκύπτει από την καταγγελία της σύμβασης, ο Ηρακλής δεν έχει πληρώσει ούτε σεντ στο Καυτανζόγλειο, από το φιλικό του καλοκαιριού με την Βέροια κι έπειτα.
Τώρα, αν σε αυτά προσθέσει κανείς και άλλα 25.670,55 που οφείλονται από την περσινή περίοδο, καταλαβαίνει το πόσο απειλείται η ομάδα με έξωση από την έδρα της καθώς το συνολικό ποσό φτάνει πλέον τα 65.115 ευρώ και συνεχίζει να τρέχει.
Να σημειωθεί δε, ότι από την στιγμή που καταγγέλθηκε η σύμβαση μισθώσεως, μετά την παρέλευση 30 ημερών από την επίδοση της καταγγελίας, ο Ηρακλής θα αντιμετωπίσει πραγματικό πρόβλημα. Και η σύμβαση καταγγέλθηκε στις 29/1/2014.

ΟΤΑΝ ΜΑΥΡΙΖΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΣΕ ΜΑΥΡΙΣΟΥΝ ΣΤΗ ΚΑΛΠΗ.

Το ποσο πισω εχει μεινει η διοικηση του δημου και με τι παλαιοκοματικες πρακτικες κινειται φαινεται και στο θεμα των δρομων.
Τρεις μηνες πριν τις εκλογες στρωνει ασφαλτο στους δρομους γιατι ετσι νομιζει πως θα κοροιδεψει τους πολιτες.
Νομιζει πως ειναι ακομα στην εποχη που πηγαινουν χαντρες στους ιθαγενεις.
Αλλα ειναι ταυτοχρονα και εγκληματικο αυτο που κανει γιατι στρωνει ασφαλτο σε δρομους που δεν εχει γινει ακομα αντικατασταση των σωληνων νερου.
Που σημαινει πως στρωνουν ασφαλτο αλλα συντομα θα το ξανασκαψουνε το δρομο.
Πετανε τα λεφτα του φορολογουμενου πολιτη μπας και παρουνε κανενα ψηφο.

Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΟ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ;

Ειναι απιστευτο και ομως αληθινο.
Υψηλοτατο στελεχος της τοπικης αυτοδιοικησης δινει χρηματα σε συλλογους για να μη καλουν στις εκδηλωσεις τους επικεφαλης συνδυασμου της αντιπολιτευσης.
Αντε βγαλε ακρη με αυτο τον ανθρωπο τι θελει να κανει στη ζωη του και αν μπορει να προσφερει κατι χρησιμο στη πολη.
Απο την αλλη βεβαια δειχνει οτι εχει φοβο και τρομο.

Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014

Ο "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ"!!!!!!!

Οταν ο Μαρινακης δηλωνει οτι ειναι ανεξαρτητος δεν μπορει να μη το πιστεψεις.!!!!
Εξαλλου γι αυτο υπαρχουν και οι φωτογραφιες για να δηλωνουν του λογου το αληθες.
Τωρα εαν αυτος που τον προωθει τυχαινει να ειναι ο κ. Σαμαρας που τυχαινει να ειναι και αρχηγος της Νεας Δημοκρατιας τι φταιει αυτος.
Αυτος παντως ειναι ανεξαρτητος!!!!!!!!!
Να μη ξεχασουμε και το συμπαραστατη του Δημαρχου. Αλλη ανεξαρτητη φωνη!!!

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΩΝ

Στο κύριο άρθρο της εφημερίδας ο Νίκος Χατζηνικολάου μιλάει για τις κομματικές επιλογές του σωλήνα στην Αθήνα που "Τρώνε τη σκόνη του... Καμίνη!". Ο Ν.Χατζηνικολάου αναφέρει χαρακτηριστικά: "Οι επαγγελματίες της πολιτικής, οι άνθρωποι που δεν εργάσθηκαν ποτέ, οι πρίγκιπες των μεγάλων οικογενειών και οι παρατρεχάμενοί τους, οι "πρωτάθλητες" της αφισοκόλλησης και του κομματοκρατούμενου συνδικαλισμού, πρέπει επιτέλους να παραμερίσουν. Τους δοκιμάσαμε κατά κόρον τα τελευταία σαράντα χρόνια, από το ' 74 μέχρι σήμερα, με τα γνωστά δυσάρεστα αποτελέσματα. Τώρα είναι η ώρα να γυρίσουμε σελίδα".

Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

ΒΓΗΚΑΝΕ ΣΤΟ ΣΤΑΘΜΟ ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ (ΣΚΑΪ) ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΟΥΝΕ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΠΟΥ ΕΙΣΠΡΑΤΕΙ Ο ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ;

Πως ακουγεται αυτο;
Πηγανε με μερσεντες και τζαγκουαρ στα διοδια Ελευσινας για να διαμαρτυρηθουν ( ο Θεος να τη κανει αυτη διαμαρτυρια αλλα τελος παντων) για τα διοδια
Και βγηκανε στο καναλι του ΣΚΑΙ
Ο ΣΚΑΙ δεν ειναι του ΜΠΟΜΠΟΛΑ;
Η εταιρεια ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ που εισπρατει τα διοδια δεν ειναι του ΜΠΟΜΠΟΛΑ;
Τι γινεται ρε παιδια;

ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ: Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΔΙΟΔΙΩΝ

Οταν γινοτανε χαλασμος στα διοδια της Παχης με τους πολιτες να διαμαρτυρονται κατα των διοδιων και να γινεται προσπαθεια μεγαλη για να συγκεντρωθουν οσο γινεται περισσοτεροι δεν φτανει που η δημοτικη αρχη ηταν απουσα αλλα και ακομα χειροτερα η ντουντουκα του Δημου καλουσε τον κασμο στο αποκριατικο γλεντι
Και μη χειροτερα!!!!!
Ο κοσμος καιγεται και αυτοι το χαβα τους
Γιορτες πανηγυρια και κορδελες!!!!

Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014

ΔΡΟΜΟΙ ΚΑΡΜΑΝΙΟΛΕΣ ΣΤΑ ΜΕΓΑΡΑ ΚΑΙ ΝΕΑ ΠΕΡΑΜΟ

Οποιο δρομο κι αν διαβεις το αμαξι σου θα σπασεις.
Ο Δημαρχος βεβαια δεν σπαει το δικο του αλλα του Δημου αφου και απο το σπιτι του μεχρι τη Δημαρχια ( 300 μετρα αποσταση ) πηγαινει με το υπηρεσιακο αυτοκινητο και με τον οδηγο του που ερχεται απο το Πευκο παρακαλω, λες και ειναι βασιλιας και δεν πρεπει να τον βλεπουν οι κοινοι θνητοι να περπατα.
Γι αυτο και δεν τον ενδιαφερει να φτιαξει τους δρομους που ειναι σε αθλια κατασταση.
Για 4 χρονια αυτο και οχι μονο σε αυτους που αλλαζουν σωληνες νερου.
Αλλα και σε αυτους που εχουν τελειωσει γιατι δεν τους φτιαχνουν;
Για να πεσει καμμια ασφαλτος προεκλογικα;
Ετσι νομιζουν πως θα κοροιδεψουν τους πολιτες;

ΣΥΡΙΖΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ:


«ΚΑΤΑΡΓΗΣΤΕ ΤΑ ΝΕΑ ΔΙΟΔΙΑ
ΣΕ ΜΕΓΑΡΑ, ΝΕΑ ΠΕΡΑΜΟ,
ΕΛΕΥΣΙΝΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΟΝΙΜΟΥΣ
ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ»
«Την ώρα που η ανθρωπιστική κρίση οξύνεται
οι οδηγοί καλούνται να πληρώσουν αυξημένες
τιμές στα διόδια» αναφέρει στην τοποθέτησή
του για το θέμα ο ΣΥΡΙΖΑ

ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ!!!!

Ο Δημαρχος παλι πρωτοτυπησε!!!!!!. Με μια καινοτομα ενεργρια που εκανε θα φερει μεγαλη αναπτυξη και πολλες νεες θεσεις εργασιας.
Το εκανε παλι το θαυμα του.
Θα βαλει περιβολια(;) στο χωρο του σταθμου του τρενου!!!
Γιατι πως αλλοιως να ερμηνευθει το γεγονος οτι γεμισε τη περιοχη με κοπριες και εχει βρομισει ολο το κεντρο της πολης;
Παλι διεθνως ρεζιλι θα γινουμε.

Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

ΟΡΓΙΟ ΠΡΟΣΛΗΨΕΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ

Ειμαστε σε προεκλογικη περιοδο και ο Δημαρχος δεν κανει αλλη δουλεια απο το να προσλαμβανει κοσμο. Στη ΔΕΥΑΜ γινεται ο χαμος απο προσληψεις. Τρεξτε να προλαβετε!!!
ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ.
Τρεξτε λοιπον στο Δημο. Απο οτι φαινεται εχει λεφτα και προσλαμβανει!!!!!!
Το ποσοι θα πληρωθουν ειναι ενα αλλο θεμα.
Θα τους συρουν ομοιρους μεχρι τις εκλογες λεγοντας τους πως θα χασουν τα λεφτα τους εαν εκλεγει αλλος Δημαρχος.
Νομιζουν πως οι εργαζομενοι ειναι ηλιθιοι. Τους εχουν απληρωτους για χρονια και θα πιστεψουν πως εαν εκλεγουν ξανα θα τους πληρωσουν!!!!!
Τοτε ειναι που δεν προκειται να πληρωθουν ποτε.
Κι αυτο οι εργαζομενοι το ξερουν και το καταλαβαινουν.

ΑΚΟΥΣΟΝ-ΑΚΟΥΣΟΝ!!!!!!!ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΟΥΝ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙ!!!!!

Απο σημερα θα πληρωνουμε διοδια παντου και για διαδρομες που μεχρι τωρα ηταν τζαμπα.
Θα μετακινουμεθα μεσα στα ορια του Δημου και ομως θα πληρωνουμε διοδια.
Αυτο δεν εχει ξαναγινει. Κι ομως η κυβερνηση βρηκε παλι το δικο της παιδι που δεν διαμαρτυρεται για καμια κυβερνητικη αποφαση και μας φορτωσε με δυσβαστακτα διοδια για να μας παρουν κι αλλα χρηματα και να τα δωσουν στους μεγαλοεργολαβους.