Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2013

Ο… ΔΕΞΙΟΣ ΤΟΥ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ


Η συγκεκριμένη δημοσίευση, θα μπορούσε να έχει και το χαρακτήρα κουίζ, καθότι αυτονόητα, θέτει και ερώτημα, όμως αυτό ας το κρίνει ο αναγνώστης και ας προχωρήσουμε στην ενημέρωση. Πραγματοποιήθηκε λοιπόν και ανοικτή και πανηγυρική όπως χαρακτηριζόταν συνεδρίαση για το ΓΠΣ με τον δήμαρχο και τον αντιδήμαρχο κ. Κουμπέτσο να εξηγούν στον κόσμο, τι ακριβώς προβλέπει αυτό το σχέδιο, δεν έλειψαν όμως και οι… κακιούλες. Ακόμη και από μέλη της διοίκησης, που ναι μεν συμπορεύονται απόλυτα με τις επιλογές της διοίκησης, που δεν παύουν όμως, να διατηρούν και την δική τους αντίληψη.  

Ένα τέτοιο μέλος λοιπόν, εξέφρασε ενστάσεις για την επιλογή της ανοικτής συγκέντρωσης, με την αιτιολογία, πως ο σχεδιασμός της διοίκησης θα πρέπει να παρουσιάζεται σαν κάτι καλά οργανωμένο και αυτονόητο και όχι σαν κάτι που θα πρέπει να κάνεις… πάρτι, επειδή το κατάφερες. Μιλώντας μάλιστα με πολίτες, δεν δίστασε να αφήσει και το υπονοούμενο του, λέγοντας χαρακτηριστικά «πρέπει να κινούμαστε σεμνά και ταπεινά», έκφραση που είχε διατυπώσει και ο Καραμανλής το 2004 όταν ανέλαβε την εξουσία.

Είναι δεδομένο λοιπόν, πως όσο πλησιάζουν οι εκλογές, θα υπάρχουν και τέτοια. Γιατί ο καθένας, σε όποιον συνδυασμό και να ανήκει, δεν παύει να κοιτάζει και τον εαυτό του κυρίως το πώς να μην χαλάσει η δική του εικόνα. Πάντως δεν ήταν και λίγοι αυτοί που έφυγαν από την συγκέντρωση μη μπορώντας να καταλάβουν το νόημα της και μιλούμε κυρίως για κάποιους μεγάλους ανθρώπους, που κάποιος ένας εξ αυτών μάλιστα, νόμιζε πως πρόκειται για προεκλογική ομιλία του δημάρχου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου