Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2013

ΔΕΥΤΕΡΑ 9/12, συγκέντρωση διαμαρτυρία της Ένωσης Ιδιοκτητών Ακινήτων Μεγάρων Για την δήμευση σπιτών και χωραφιών μέσω της μεγάλης φορολογίας



Με το σύνθημα « η αδιαφορία είναι συνεννοχή», η Ένωση Ιδιοκτητών Ακινήτων Μεγάρων καλεί τους ιδιοκτήτες ακίνητης περιουσίας οποιασδήποτε αξίας,να παρευρεθούν στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την «ΔΗΜΕΥΣΗΤΩΝ ΣΠΙΤΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΧΩΡΑΦΙΩΝ ΜΑΣ» μέσω της μεγάλης φορολογίας την οποία κάθε μέρα επιβάλλουν.
Η συγκέντρωση θα γίνει στο Παζλ, Βαρέα, 9/12, ώρα 19:30.
Κείμενο το οποίο ακολουθεί την πρόσκληση
Είναι γνωστό ότι η ακίνητη περιουσία των Ελλήνων τα τελευταία  3-4 χρόνια έχει μπει στο στόχαστρο άλλων δυνάμεων.  Στόχος η απαλλοτρίωση και ενδεχομένως το ''πέρασμα"  σε χέρια όχι απαραίτητα φιλελλήνων.
Εμείς, ως Ένωση Ιδιοκτητών Ακινήτων Μεγάρων (Ε.Ι.Α.Μ) έχουμε ήδη (από τον Φεβρουάριο ε.ε. που εκλεγήκαμε) δραστηριοποιηθεί  προς την κατεύθυνση της προστασίας της ακίνητης περιουσίας και των κατόχων της.
Στο πλαίσιο αυτό, έχουμε ήδη κάνει μία ΠΑMΜΕΓΑΡΙΚΗ συγκέντρωση διαμαρτυρίας, έχουμε κάνει έντονες παρεμβάσεις για να μην περάσει ή αύξηση των αντικειμενικών τιμών των ακινήτων που σχεδιαζόταν πρίν από μερικούς  μήνες από το ΥΠ.ΟΙΚ. (το πετύχαμε), έχουμε προτείνει στην περιφέρεια ψήφισμα για ΜΕΙΩΣΗ των αντικειμενικών αξιών ώστε να είναι κοντά στις (σχεδόν ανύπαρκτες) εμπορικές αξίες (επίκειται η συζήτηση όπως ενημερωθήκαμε) έχουμε μεγάλη συμβολή στην απόσυρση του Νόμου για την φορολόγηση των  ακινήτων (αυτού που αποσύρθηκε από την Βουλή πριν από λίγες μέρες), έχουμε προτείνει σε όλους σχεδόν τους βουλευτές της περιοχής μας «ΠΡΟΤΑΣΗ ΝΟΜΟΥ» για την προστασία και τον εξορθολογισμό  των αντικειμενικών τιμών καθώς και άλλες δράσεις μικρότερης εμβέλειας αλλά σημαντικών κατά την κρίση μας για τα συμφέροντα των μελών μας, αλλά και των συμπολιτών μας είτε είναι μόνιμοι κάτοικοι είτε έχουν εξοχικό στην περιοχή.

Έχοντας κατά νου τόσο την προστασία των συμφερόντων των κατόχων ακινήτων όσο και την «περίεργη» αμέλεια που διακρίνει τον Έλληνα στην αυτοοργάνωση αλλά και την επιτακτική ανάγκη ύπαρξης εκπροσώπων από όλες τις περιοχές του Δήμου Μεγαρέων (που είναι μια τεράστια γεωγραφική έκταση), επικοινωνούμε σήμερα μαζί σας για τους εξής λόγους:
  1. Να σας κάνουμε γνωστή την ύπαρξη της Ε.Ι.Α.Μεγάρων και τους βασικούς στόχους της
  2. Να σας καλέσουμε ώστε τόσο εσείς προσωπικά όσο και τα άλλα μέλη του Συλλόγου σας να γίνουν και δικά μας μέλη 
  3. Να σας επιδώσουμε πρόσκληση συμμετοχής στη δεύτερη ΠΑΜΜΕΓΑΡΙΚΗ  συγκέντρωση με σκοπό ακόμη μία διαμαρτυρία για την επιθυμία των κυβερνητών να υπερφορολογήσουν την ακίνητη περιουσία.(Με την βοήθεια όλων και την μαζική συμμετοχή ίσως το πετύχουμε)
  4. Να σας ζητήσουμε να γνωστοποιήσετε την παρούσα πρόσκληση σε όσο περισσότερα μέλη σας μπορείτε.
Θα χαρούμε να συμμετάσχετε στην εκδήλωσή μας (αδιακρίτως αν είστε μέλη μας ή όχι) αλλά και να γίνετε  μέλη του Σωματείου μας.  Καλό επίσης είναι – εάν έχετε – να μας γνωρίσετε προτάσεις σας και προβλήματα που μπορεί να είναι στον τομέα της δραστηριότητάς μας.
ΜΕ ΤΙΜΗ
ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Ι.Α.Μ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ  ΧΑΛΟΦΤΗΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου