Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2014

ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ


Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

Παρακαλείσθε όπως προσέλθετε στο Δημαρχιακό Κατάστημα Δήμου Μεγαρέων σε τακτική συνεδρίαση του Συμβουλίου Δημοτικής Κοινότητας Μεγαρέων την 10η Ιανουαρίου 2013, ημέρα Παρασκευή και ώρα 21:00 μ.μ. για συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί των κάτωθι θεμάτων της ημερησίας Δ/ξεως:

  1. Χορήγηση για άδεια χρήσης μουσικής-μουσικών οργάνων έτους 2013 με απλά μηχανικά μέσα, στο κατάστημα «Εστιατόριο-Καφετέρια-Ζαχαροπλαστείο με Παιδότοπο» με διακριτικό τίτλο «GOODYS» ιδιοκτησίας «ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ – ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΑ – ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙς ΜΕΓΑΡΩΝ Α.Ε.» νομίμως εκπροσωπούμενη από τον Ζησόπουλο Βλαδίμηρο που λειτουργεί στο 40,5 χλμ ΝΕΟΑΚ του Δήμου Μεγαρέων.

  1. Χορήγηση για άδεια χρήσης μουσικής-μουσικών οργάνων έτους 2013 με απλά μηχανικά μέσα, στο κατάστημα «Εστιατόριο-Καφετέρια-Ζαχαροπλαστείο με Παιδότοπο» με διακριτικό τίτλο «GOODYS» ιδιοκτησίας «ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ – ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΑ – ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙς ΜΕΓΑΡΩΝ Α.Ε.» νομίμως εκπροσωπούμενη από τον Ζησόπουλο Βλαδίμηρο που λειτουργεί στο 40,5 χλμ ΝΕΟKA του Δήμου Μεγαρέων.

  1. Χορήγηση για άδεια χρήσης μουσικής-μουσικών οργάνων έτους 2013 με απλά μηχανικά μέσα και άδειας παράτασης ωραρίου, για το κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος«Καφετέρια-Μπαρ» με διακριτικό τίτλο «ΝΤΕ ΣΟΛ» ιδιοκτησίας Ιωάννη ΔΟΜΠΡΟΓΙΑΝΝΗ του Γεωργίου που λειτουργεί επί της 28ης Οκτωβρίου 176 του Δήμου Μεγαρέων.

  1. Χορήγηση για άδεια χρήσης μουσικής-μουσικών οργάνων έτους 2014 με απλά μηχανικά μέσα και άδειας παράτασης ωραρίου, για το κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος «ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ-ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ» με διακριτικό τίτλο “DECK CAFE” ιδιοκτησίας «ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΣΤΑΥΡΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.» που λειτουργεί στην Πάχη του Δήμου Μεγαρέων.
  1. Χορήγηση για άδεια χρήσης μουσικής-μουσικών οργάνων έτους 2014 με απλά μηχανικά μέσα και άδειας παράτασης ωραρίου, για το κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος «ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ-ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ» με διακριτικό τίτλο “ΑΜΑΛΦΙ” ιδιοκτησίας «ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΣΤΑΥΡΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.» που λειτουργεί στην Πάχη του Δήμου Μεγαρέων.

  1. Χορήγηση για άδεια χρήσης μουσικής-μουσικών οργάνων έτους 2014 με απλά μηχανικά μέσα και άδειας παράτασης ωραρίου, για το κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος «ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ» με διακριτικό τίτλο «LOFT» ιδιοκτησίας ΜΠΟΓΙΑΤΖΗ ΘΩΜΑ του Σοφοκλή», που λειτουργεί στην οδό Π. Γεωργακή 1 του Δήμου Μεγαρέων.

  1. Χορήγηση για άδεια χρήσης μουσικής-μουσικών οργάνων έτους 2014 με απλά μηχανικά μέσα και άδειας παράτασης ωραρίου,για το κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος «ΣNΑK ΜΠΑΡ», ιδιοκτησίας Κλειούτη Ειρήνης του Ιεροθέου, με διακριτικό τίτλο «Ειρηνικές Γεύσεις» που λειτουργεί στην οδό Γ. Σχοινά 76 του Δήμου Μεγαρέων.

  1. Χορήγηση για άδεια χρήσης μουσικής-μουσικών οργάνων έτους 2014 με απλά μηχανικά μέσα και άδειας παράτασης ωραρίου, για το κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος «Καφενειο εντός αιθουσασ υπηρεσιων διαδικτυου», με διακριτικό τίτλο «Η ΓΩΝΙΑ», ιδιοκτησίας ΤΣΟΥΡΟΥΦΛΗ Γρηγορίου του Παναγιώτη που λειτουργεί επί της οδού 28ης Οκτωβρίου 157 του Δήμου Μεγαρέων.

  1. Χορήγηση άδειας χρήσης μουσικής - μουσικών οργάνων με απλά μηχανικά μέσα – αορίστου χρόνου & άδειας παράτασης ωραρίου, για το κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος «Καφετέρια» με διακριτικό τίτλο «DEJA VU» ιδιοκτησίας Ανθούλας ΓΑΛΛΟΥ του Ιωάννη που λειτουργεί στην Πάχη του Δήμου Μεγαρέων.

  1. Χορήγηση άδειας χρήσης μουσικής - μουσικών οργάνων με απλά μηχανικά μέσα – τριετούς διάρκειας (για τα έτη 2014-2015-2016) για το κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος «Καφετέρια» ιδιοκτησίας Αναστασίας ΠΕΤΡΟΥ του Αθανασίου «Αναψυκτήριο με δυνατότητα προσφοράς κρέπας» που λειτουργεί στην οδό Λ. Αλεποχωρίου (θέση Έξω Βρύση) του Δήμου Μεγαρέων.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ


ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΦΥΛΑΚΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου