Παρασκευή 23 Αυγούστου 2013

1η Έκθεση Αγροτουριστικών Προϊόντων στην Νέα Πέραμο Ξεκίνησε στο λιμάνι το πρώτο τετραήμερο



Ξεκίνησε στο λιμάνι της Νέας Περάμου η 1η Έκθεση Αγροτουριστικών Προϊόντων από 22 έως 25 Αυγούστου και θα συνεχισθεί το επόμενο τετραήμερο από 29 Αυγούστου έως 1η Σεπτεμβρίου.
Μία πολύ ενδιαφέρουσα πρωτοβουλία της εταιραίας PR-Promo Events η οποία φέρνει κοντά στο καταναλωτικό κοινό τους ίδιους τους παρασκευαστές προϊόντων από αγροτικά, πρωτογενή προϊόντα σε πολύ ελκυστικές τιμές.
Ο επισκέπτης μπορεί να βρει από βότανα, μέλι, προϊόντα μελιού, αρτοσκευάσματα, αποστάγματα οινοπνεύματος, χειροτεχνήματα και φω μπιζού, μέχρι προϊόντα ζαχαροπλαστικής.

Στον ευρύχωρο χώρο του λιμανιού της Νέας Περάμου, με ευρύχωρο και διαθέσιμο χώρο στάθμενυσης, η 1η Έκθεση Αγροτουριστικών Προϊόντων είναι μια εκδήλωση την οποία δεν πρέπει να χάσει κανείς.  
Ωράριο λειτουργίας  
Πέμπτη, Παρασκευή: 18:00 – 23:00
Σάββατο, Κυριακή: 11:00 – 14:00
  18:00 – 23:00

 
 
 
Τα περίπτερα επισκέφθηκε την πρώτη ημέρα ο Δημοτικός Σύμβουλος, επικεφαλής του συνδυασμού Ένωση Πολιτών Γρηγόρης Σταμούλης και η σύζυγός του Κατερίνα.
Στη φωτογραφία επισκέπτονται περίπτερο παραγωγού μελιού και σχετικών προϊόντων. Μαζί τους και η διοργανώτρια, Αιμιλία Χαλόφτη, ιδιοκτήτρια της PR-Promo Events
Πρωτοτυπεί η οικογένεια της Μαρίας Γκιόκεζα. Εκτός από το μέλι και τα αποξηραμένα σύκα, παρουσιάζουν την παραδοσιακή μεγαρίτικη κεραμιδόπιτα, δηλαδή πρόχειρο άζυμο ψωμί, με φυσική γεύση ή γεύση από τυρί φέτα.
Η ζύμη είναι έτοιμη και το δείγμα ψήνεται επί τόπου. Γεύση την οποία αξίζει να γνωρίσει κάποιος!
Διάφορα οινοπνευματώδη παρασκευάσματα με αιχμή το "Τσίπουρο Μεγάρων"




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου