Πέμπτη 22 Αυγούστου 2013

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΙΝΕΤΤΑΣ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ

Την Δευτέρα 19 Αυγούστου στο πολιτιστικό κέντρο της Ομοσπονδίας έγιναν τα εγκαίνια ομαδικής έκθεσης ζωγραφικής και αγιογραφίας. Επικεφαλής της έκθεσης είναι ο ζωγράφος – αγιογράφος Αναστάσιος Λουκάς. Κοντά του ο ζωγράφος Αντώνιος Ξάνθης, η Πολυξένη Λουκά καθώς και νέοι καλλιτέχνες, μαθητές του Αναστάσιου Λουκά στο εργαστήριο εικαστικών τεχνών.
Στα εγκαίνια της έκθεσης παραβρέθηκαν οι δημοτικού Σύμβουλοι κ. Γ. Μπερδελής, κ. Γρηγόρης Σταμούλης, κ. Α. Χωροζάνης, κ. Μιχάλαρος, το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας, πρόεδροι των Συλλόγων , εκπρόσωποι του σωματείου ‘’ΚΟΥΡΟΣ’’ και πολλοί φιλότεχνοι.
Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Κινέττας κ. Ευάγγελος Δαλάκας αφού ευχαρίστησε όσους βοήθησαν στην πραγματοποίηση της έκθεσης, παρουσίασε το νέο λειτουργικό πολιτιστικό κέντρο. Όπως είπε ΄΄ με δεδομένες τις περιορισμένες οικονομικές μας δυνατότητες, ένα από τα στοιχήματα που καλούμαστε να κερδίσουμε είναι πως και με λίγα μπορεί να υπάρξει παραγωγή πολιτισμού. Βασική προϋπόθεση είναι η ύπαρξη και διαμόρφωση του κατάλληλου χώρου. Η διάρκεια της έκθεσης είναι από Δευτέρα 19 Αυγούστου έως Δευτέρα 26 Αυγούστου τις ώρες 9 – 12 π.μ. και 7 – 9 μ.μ. στο πολιτιστικό κέντρο της Ομοσπονδίας στο 58ο χλμ. Π.Ε.Ο.Α.Κ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου